Zomervakantie 2010

Zwitserland – Zuid-Frankrijk

De vakantie zit er al weer meer dan een week op, en zojuist zijn Jenny, Jop, Nanne en Peebe ook weer thuisgekomen van het extra weekje met opa en oma, Greetje en Corina en de kinderen uit Breedenbroek.  Tijd om de vakantie nog even virtueel terug te halen.

In Zwitserland bij Andeer (vlakbij Chur) een camping gezocht, zodat we vandaaruit Jop bij Joppe, Joop en Marieke konden ophalen. Het hotel/huis Casa Clarezia in Waltensburg:


Grotere kaart weergeven

opgezocht waar Jop een week te gast mocht zijn. Met Jenny een dagje de bergen in en maandags opgebroken en de reis voortgezet richting Cogolin, vlakbij St. Tropez.

Van de enorme wateroverlast in juni bij Le Muy/Draguingnan was daar niets te merken. Bij de bezoeken aan St. Tropez genoten van alle mooie auto's en boten en van de berijders/opvarenden. Zelfs Wes en Yo (Wesley Snijder en Jolanthe Cabau van Kasbergen) gezien, die na hun huwelijk en voor een trieste beroving in Ibiza (je weet ook alles van de happy few van deze wereld) op een schip in de haven van St. Tropez (de Latitude uit Amsterdam) te gast waren.

Kortom een heerlijke vakantie met veel boeken, een lekker zwembad en af en toe een uitstapje naar een berg, een dorp, een markt en tot slot nog even naar Le Muy waar de verwoesting van de regenval in juni nog wel goed zichtbaar waren.

Reageren is (hier) niet mogelijk.