Rondje IJsselmeer

Anderhalf jaar na de fietstocht naar Rome (en een paar duizend kilometers wekelijkse tochten) is het tijd voor een volgende wat langere tocht vond ik. Zoekend naar een logisch moment in 2018, waarbij de reis niet in de zomervakantie zou vallen en niet zou interfereren met een van de vele important moments van 2018: diploma Nanne, examen Peebe, 21 (23) diner Jop en het zilveren huwelijk van Jenny en mij om maar wat te noemen, leek april een uitstekende maand om iets te ondernemen.

In drievoud toestemming vragen en lang van tevoren de vakantielijstjes op de zaak invullen en zo opeens is het dan april. In eerste instantie was ik voornemens om 4 weken naar Spanje te gaan om daar 1800 km te fietsen van Sevilla naar Girona. Maar alles afwegende was een alternatief in om Nederland te blijven net iets rustiger en eenvoudiger. Ik heb 2,5 week vrij gekregen, en heb een mooie route langs de Nederlandse grenzen (Waddenzee, Duitsland, België, Noordzee) bedacht.

Donderdag 12 april
Gisteravond hebben we in de Café de Toeter met LINE UP deelgenomen aan de pubquiz zoals Diane die in haar rol als voorzitter van de LINE UP had geregeld en die nu door Timna en Willem is georganiseerd. Een veel betere start van een paar weekjes fietsen kon ik niet hebben.

Het overlijden van Diane heeft er bij mijn rondje IJsselmeer voor gezorgd dat ik weinig plezier had in bloggen over de dagelijkse ritten. De spreuk van de dag die ik dagelijks van Diane ontving op weg naar Rome motiveerde blijkbaar meer om ook verhalen te delen dat ik me had voorgesteld. 

Met de komst van Facebook is Perlolli verworden tot de plek waar ik wat uitgebreidere fietsberichten heb verzameld, tenminste de fietsberichten over de reis naar Rome in september 2016. Al sinds april 2013 registreer ik de dagelijkse – wekelijkse bedoel ik natuurlijk – fietsactiviteiten in ieder geval op Strava, de place to be voor wielrenners en would be wielrenners.

Reageren is (hier) niet mogelijk.