Herfstig weer

Zeilen en koninginnedagfoto’s

Vandaag met de hele familie paar uurtjes bladgeruimd in de tuin. Met bladblazer, veeger, hark en kruiwagens zowel het gemeenteblad als het eigen blad verzameld en verplaatst naar helemaal achter in het weiland.

Nu maar hopen dat niet een straffe westenwind alles netjes weer netjes voor de deur aflevert. Na de brunch regent het inmiddels zo hard dat het tijd is geworden voor een andere bladersessie: digitaal bladeren op de computer door meer dan 20.000 foto’s.

Veel voetbal en vakanties, maar mijn oog viel op een aantal foto’s van 13 april (Pasen). Met Peebe had ik de boot gepoetst en klaargemaakt voor het zeilseizoen 2009. Inmiddels staat de boot al weer op de wal, schoongespoten te wachten op Pasen 2010, wanneer Peebe en ik de boot weer een eerste rondje over het Paterswoldsemeer laten varen.

En verder bladerend kom ik de foto’s tegen van Koninginnedag 2009 waarbij ik weinig zin meer had om er iets mee te doen. Maar misschien wordt Koninginnedag 2010 weer net als het ooit was en kunnen Jop, Nanne en Peebe weer met hun hoofd door een bord met sponsen met slagroom worden bekogeld.

Reageren is (hier) niet mogelijk.