Dalaas there we were

Gisteren zijn we onder prima omstandigheden over Deutschlands-wegen teruggekeerd uit Dalaas. Helaas, een weekje met wisselende weersomstandigheden: nogal super. Supersunday en -monday, supersneeuwdinsdag, superhoge sneeuwbergen en later in de week weer superpistes en natuurlijk de hele week supergezellig.

Aangezien we vorige week vrijdag al op tijd konden vertrekken, stonden we zaterdag al op de skie's. Een extra dagje vanwege de verhuizing van de Eskampen en de vrije vrijdag van Jop.  De overnachting in Bludenz was prima, het Schloss-hotel is een mooie gelegenheid voor een tussenstop.

Maandag naar Zürs geweest, alwaar de omstandigheden – speciaal voor Willem en Maxima natuurlijk – uiterst goed waren. Nog niet vaak zo'n goede carver geweest, met Joost voorop voelde ik me een soort Tomba la Bomba, goh wat kan ik skiën! De Weisse Ring door Lech was precies lang genoeg dit keer.

Na het ijsdansen op maandag waren we dinsdag als een verschrikkelijke sneeuwman bezig om 38 auto's uit te graven, inclusief die van Hanse en Marc, toch mooi een voorruitontdooi-mechanisme aan overgehouden!
Aangezien de Pistenbully's alle sneeuw niet in een keer konden platwalsen konden we woensdag zelfs óp de piste Tiefschnee-ervaring opdoen.

Donderdag boven verwachting goed en vrijdag weer wat te veel sneeuw, maar al met al een heerlijke week in Dalaas in het prettige huis van Emmi und Willy Moosbach.

Reageren is (hier) niet mogelijk.