Dalaas 2014

Ondanks dat de winter in Nederland niet eens aan het tuinhek heeft gerammeld, zien we toch altijd uit naar de voorjaarsvakantieweek, die we gewoontegetrouw weer hebben doorgebracht bij Willy und Emmi in Dalaas.

Aangezien Jop nog druk was met zijn decentrale selectieperikelen voor Geneeskunde in Groningen, konden we al op vrijdag rustig met z'n vieren naar Oostenrijk vertrekken. Overnachtinkje in Lindau, ein und alles gesseligkeit in dit Städchen aan de Bodensee.

Dit jaar hadden we duidelijke afspraken gemaakt met Beatrix, prinses dit keer en dus vonden we het goed dat ze met ons ging skiën, iets waar ze maar liefst drie keer gebruik van heeft gemaakt. Ik hoop dat ik over 25 jaar nog net zo kan skiën als onze grand old Queen nu. De koning en de koningin hadden we snel naar huis gestuurd om alle Sotchi-medailles welkom te heten.

Efin, een superweek qua weer en goed geprepareerde pistes, en met een klein select gezelschapje uit Peize die zich daar niet over wil geven, was het een perfecte week.

Dit jaar niet al te veel foto's gemaakt (en de resultaten van de helmcamera laten nog even op zich wachten). Maar de panorama-functie van de iPhone heeft goed zijn best gedaan!

20140227-IMG_2969-2

Onderstaand een rolletje foto's.

Reageren is (hier) niet mogelijk.