Dalaas 2010

Arlberg skigebied uitgebreid bezocht

Vandaag – in een Wintersportzonnetje – op de fiets de gele monsters van Joost naar huis gabracht, twee meter herinnering aan een skiweek in Dalaas. De lengte van de skikwaliteit van Joost was niet in overeenstemming met de breedte van de Grandis (volgens Veronique) dus mochten ze in onze ski-bak terug naar Peize.

Aansluitend maar een goed rondje Peize gefietst om de herinnering aan een mooie week skiën levendig te houden.

Jop begon de wintersport met school in het Hoog Schwarzwald en had het geluk dat ik hem op maandag wilde komen ophalen zodat deel twee van zijn vakantie gewoon in Dalaas kon zijn. Een mooie tocht door Zwitserland langs de Rijn Duitsland in. Helaas kon ik Ploon niet meenemen omdat tante Kika op de eerste dag de helicopter van Lech ging uittesten. Inmiddels loopt Erika weer met rolator en liefdevolle ondersteuning van Mark, hopelijk zijn alle klachten snel voorbij.

Voor de rest van de familie Ten hoor begon de reis vrijdag snel – te snel naar de mening van de 'Blick auf dem Weg geheime Deutsche Polizisten-Video Wagen' -. Achtzig ist Achtzig und kein 130… na een vriendelijk gesprek en een kleine bijdrage aan het onderhoudsbudget van de Deutsche Autobahn, mochten we de reis vervolgen. Gelukkig begreep de hele vriendenschaar welke wissel zoiets trekt op een anders zo betrouwbare automobilist, dat het tijdens de vakantie geen onderwerp van gesprek is geweest.

Reageren is (hier) niet mogelijk.