Alle 50 goud aan de Riviera Norlingua

Camping La Gaviota bij Sant Pere Pescador is gelegen op een ideale locatie, aan de mooiste stranden in de Golf van Roses: 15 km gouden duinen en een warme heldere zee. Doordat de camping 50 meter van het strand ligt biedt camping La Gaviota de beste mogelijkheden om te kunnen genieten van frisse lucht en een familiaire sfeer.

Nou dat heb ik geweten, half Peize op m'n verjaardag op La Gaviota, hartstikke gezellig, maar sneu voor de andere helft en dus was het maar goed dat we in Las Horas aan de Rivierea Norligua nog een All inclusive partijtje voor de boeg hadden.

Uitnodiging_All_Inclusive-1Met de hulp van Ria en Douwe en de hele familie bij de voorbereiding, stond niet alleen Abraham fier rechtop, maar ook de statafels. En met Rhea en Diede als all inclusive hostessen kan er op zo'n verjaardagsreis weinig misgaan. Zelfs niet wanneer Petra en Huibella naar mij op zoek zijn en wanneer en tout Peize onder aanvoering van Anne een loflied zingen, of heb ik dat als enige als loflied geïnterpreteerd? 

Op mijn wensenlijst stond al lang een muzikaal mini-evenementje door Joni (and friends). En al Facebookend vanaf mooiste stranden van de Golf van Roses was dat zo geregeld, bij Joni heb je de keus uit maar liefst vijf bands en met Eddie (Joni) & friends paste het deze zaterdag perfect.

Een hele verrassing dat aan het eind van de verjaardagsreis een camera vol foto's werd afgeleverd door Wim en Joost die een mooie impressie geven van de zaterdag.

Ik kijk met veel genoegen terug op deze Perlolli-verjaardag.

Reageren is (hier) niet mogelijk.